Loimaan Palloilijat 11.08.2024

Ulvilasta tuli LP:n pääteasema

Loimaan Palloilijoiden matka suomensarjassa tuli tällä kaudella päätökseensä Ulvilassa. UPV eteni lohkofinaaliin, kun se voitti myös toisen välieräpelin. Tällä kertaa jaksot menivät 2-1 ja 8-2 kotijoukkueelle.

Sade siirsi ottelun alkua n. kolme varttia ja keskeytti pelin hetkeksi myös toisella jaksolla. Muun ajan kentällä myrskysi lähinnä kotijoukkue UPV, joka päätti LP:n kauden tylysti selkeään kotivoittoon.

Vielä ensimmäisellä jaksolla LP oli mukana voittokamppailussa, mutta toisella jaksolla kotijoukkue tarrasi jatkopaikkaan lyömällä heti jakson alussa 3-0-johdon. LP ei tuosta iskusta enää toipunut ja taittui lopulta selkeään jaksotappioon.

Loimaalaisten ilonaiheet ottelussa jäivät vähiin. Kakkospalkittu Sebastian Jaakkola piti toiveita yllä vielä avausjaksolla lyömällä 1-1-tasoitusjuoksun Roope Arkkilan ehtiessä kotiin.

Toisella jaksolla LP:n kavennus tuli 4-0-tilanteessa Tommi Angerviston lyömänä ja Arkkilan tuomana. 6-2-juoksusta vastasi jälleen Angervisto, jonka lyönnillä kotipesään pääsi Toni Pomell.

Miro Märsylä jatkoi siitä, mihin Loimaalla jäi. Jälleen 100% vaihtolyöntipeliä ja ansaittu ykköspalkinto.

LP jäi ottelussa kahdeksaan kolmostilanteeseen. Iso syy tähän oli UPV:n lukkari Tiitu Uusitalo, joka piti loimaalaisten lyöntipelin hyvin kurissa. Palkintoraati muisti tästä hyvästä häntä ykköspalkinnolla. Veikka Kurppa hoiti kärkipelaajan roolinsa täydellisesti, ja siitä lohkesi kakkospalkinto.

Myös UPV:n molemmat kotiuttajajokerit olivat iskussa. Sekä Petri Kulmala että Samuli Kankaanpää löivät kolme juoksua mieheen.

Runkosarjan voitto ei LP:tä paljon auttanut. Kausi päättyi pettymykseen, joka kalvaa joukkuetta varmasti vielä pitkään.

Lokkiparvi jatkaa lentoaan lohkofinaaleihin. Vastus selviää vasta sunnuntaina, koska PuMu pystyi tasoittamaan tilanteen Jokioisten Koetusta vastaan. Onnea ja menestystä Ulvilaan loppupeleihin!