Otteluennakot ja -raportit

Etusivu / Otteluennakot ja -raportit

Uutiskuva 23.07

Kolmas rasti selvitetty

Ei ollut Turku Pesiksestä Loimaan Palloilijoiden haastajaksi. Kupittaalla pelatussa ottelussa vieraat jättivät kotijoukkueen nollille sekä jaksoissa että juoksuissa. Yksipuolisen näytöksen jälkeen tulostaululla olivat selkeät 0-2-lukemat. Jaksot menivät LP:lle 0-9, 0-14.

Lue lisää
Uutiskuva 21.07

Kuivin jaloin Järvenpäästä

LP selvitti hankalan vieraspelin niukasti, mutta ansaitusti, kun se kaatoi Kinnarin Pesiksen lukemin 0-2 (6-10, 2-3). Molemmilla jaksoilla järvenpääläiset olivat ns. iholla, mutta pisteisiin saakka se ei riittänyt.

Lue lisää
Uutiskuva 17.07

LP pudotti ensimmäisen laikan

Loimaan Palloilijoiden ”ampumahiihtotaulussa” oli ennen keskiviikon ottelua viisi täplää jäljellä. Ensimmäinen laikka putosi, kun Eurajoen Veikot kaatui selkein 2-0-lukemin (6-0, 12-0). Neljä peliä on vielä runkosarjaa jäljellä, ja niistä LP tavoittelee loppujenkin laikkojen pudottamista.

Lue lisää
Uutiskuva 16.07

Suomensarjassa edessä runkosarjan loppusuora

Loimaan Palloilijat lähtee suomensarjan viimeisiin otteluihin kärjen tuntumasta. Viisi peliä on jäljellä, ja LP on sarjassa kolmantena. Loppupeleissä riittää panosta, sillä sijat 1-5 ovat vielä kaikki mahdollisia, kun sarja elokuun alussa päättyy.

Lue lisää
Uutiskuva 10.07

Peli-ilme ratkaisi voiton LP:lle

Loimaan Palloilijat palasi voittojen tielle kukistaessaan selkein jaksoin (12-0, 6-3) vastustajansa Ulvilan Pesä-Veikot. Loimaa tahtoi voittoa selkeästi enemmän kuin UPV, joka oli pelin alusta saakka väsyneen ja haluttoman oloinen.

Lue lisää
Uutiskuva 09.07

Ulvila vastassa kuuden pinnan pelissä

Keskiviikkoiltana loimaalaista pesisyleisöä hemmotellaan suomensarjan kärkiottelulla, kun sarjakakkonen UPV tulee haastamaan kolmantena sarjataulukossa olevan Loimaan Palloilijat.

Lue lisää
Uutiskuva 06.07

Riihimäki katkaisi LP:n voittoputken

RPL pystyi katkaisemaan Loimaan Palloilijoiden kuuden ottelun voittoputken viemällä supervuoroon saakka venyneen ottelun lukemin 2-1 (8-2, 4-8, 3-0).

Lue lisää
Uutiskuva 04.07

Vaikeuksien kautta voittoon

Onneakin tarvittiin siihen, että LP sai kairattua kolme pistettä Jokioisten Koetus junioreilta. Molemmat jaksot olivat tiukkoja, mutta päättyivät lopulta kotijoukkueen voittoihin (2-1, 4-1).

Lue lisää

Koetuksen juniorit torstaina Loimaalle

LP saa torstai-iltana vieraita lähiseudulta, kun JoKo juniorit tulee mittaamaan kotijoukkueen pelivireen. Jokioisilla loimaalaisilla oli vaikeuksia saada kokoonpanoonsa riittävästi pelaajia. Sama näyttää olevan tilanne myös kotipelissä.

Lue lisää
Uutiskuva 28.06

Kaksi pistettä helteisestä Pihkalasta

LP jatkoi voittoputkeaan kukistamalla sarjan kärkijoukkueisiin kuuluvan Hyvinkään Tahkon supervuoron jälkeen 1-2. Vaihtelevasti edenneen ottelun jaksot päättyivät 6-7, 5-2 ja supervuoro 0-1.

Lue lisää
Uutiskuva 19.06

Jarkko Littunen löi melkein juoksun

Loimaan Palloilijoiden kesäkuun härkäviikot saivat kunniakkaan päätöksensä, kun Jokioisten Koetus juniorit kaatui kotikentällään 0-2 (1-4, 0-6).

Lue lisää
Uutiskuva 15.06

LP:n nukahdus maksoi yhden pinnan

Loimaan Palloilijat otti suvereenisti avausjakson Riihimäen Pallonlyöjiä vastaan pelatussa ottelussa. Toisella jaksolla sisäpeli tyssäsi totaalisesti, ja ottelu kääntyi kotijoukkueelle vasta supervuoron jälkeen lukemin 2-1 (11-2, 1-2, 1-0).