Loimaan Palloilijat 03.08.2023

KaMan neljäs kohtaaminen torstaina

Loimaan Palloilijoiden paikallispelivastustajana on tällä kaudella Kankaanpään Maila. Paikallispeleissä joukkueet kohtaavat kesän aikana neljä kertaa. LP:n ja Kama:n kohtaamisia on hallinnut Kankaanpää, joka on voittanut kaikki kolme edellistä yhteenottoa.

Torstaina pelissä on varsinkin Kankaanpäälle paljon. Ykköspesisjoukkueilla on jäljellä 2-4 ottelua. Hienointa on, että tässä vaiheessa jokaisella joukkueella on vielä peleissään panosta.

Kankaanpää kuuluu kärkikuusikkoon, josta vain neljälle on tiedossa jatko-otteluja runkosarjan jälkeen. Kama tappelee tosissaan paikasta neljän parhaan joukossa, mikä takaisi joukkueelle paikan Superin karsintoihin.

LP on tällä hetkellä sarjassa viimeisenä viisi pistettä Alavuden Peli-Veikkojen perässä. Joukkueet kohtaavat Alavudella ensi viikolla, joten jotta LP pystyisi nousemaan pois jumbopaikalta, sen on Alavuden lisäksi otettava voittoja myös muista jäljellä olevista otteluista. Käytännössä tämä tarkoittaa pisteitä joko torstaina Kankaanpäästä tai viimeistään runkosarjan päätöspelistä Puijoa vastaan.

Näistä lähtökohdista voi olettaa, että molemmat joukkueet pyrkivät mahdollisimman nopeasti unohtamaan keskiviikon kolmannen kohtaamisen.

Kankaanpäällä on sekä etenemis-, vaihtolyönti- että kotiutusvoimaa.

Joonas Peltomäki ja Eetu Heiniluoma etenevät pesäväleillä liukkaasti. Vaihtolyöntispesialistit Teemu Utunen, Aapeli Suvisalmi ja Arttu Vilander tekevät tilanteet, joista Juuso Vuorenmäki sekä jokerit Sami Mikkolanaho ja Joona Anttila iskevät miestä kotiin.

LP jatkaa torstaina valmistautumistaan karsintapeleihin. Luvassa on edelleen pelipaikkakokeiluja, joista pelinjohtajakaksikko Kalttonen-Niittymäki hakee dataa parhaan mahdollisen kokoonpanon löytämiseksi runkosarjan jälkeisiin koviin otteluihin. Ulkopelissä on näkynyt jo selkeää paranemista. Sisäpeliin joudutaan vielä hakemaan toimivaa rakennetta.

Torstaina nähdään, pystyykö Maila ottamaan tällä kaudella yhteensä 12 pistettä paikallisvastustajastaan ja nousemaan niiden avulla karsintapeleihin. Vai pystyykö LP yllättämään kotikentällään?

Tervetuloa!

Miesten Ykköspesis
to 3.8. klo 18.00
Loimaan pesäpallostadion
LP-Kankaanpään Maila
Otteluisäntänä OP Lounais-Suomi

» Takaisin arkistoon

Uusimmat otteluennakot ja -raportit
Kuivin jaloin Järvenpäästä

21.07.2024

LP pudotti ensimmäisen laikan

17.07.2024

Suomensarjassa edessä runkosarjan loppusuora

16.07.2024

Fanituotteet

Tutustu LP:n tyylikkäisin fanituotteisiin!

Selaa tuotteita
Evästeet